Stream-Team startte in het voorjaar van 2020. Je weet het vast nog. De intelligente lockdown. Juul en Gerhard besloten de studio open te stellen voor docenten die hun leerlingen op afstand moeten gaan begeleiden. De iPhone kon prima streamen, maar het resultaat was… eh… Niet perfect. De studio leende zich prima om op afstand te kunnen blijven en toch een video of stream te kunnen opnemen. De oproep, die hieronder staat werd massaal gedeeld op de socials, en er reageerden verschillende mensen namens hun school, opleidingsinstituut of organisatie. Het eerste project was meteen een forse klus. Een webinar van ongeveer 1 uur in de studio. Die clip kun je hier terugkijken!

Stream-Team vertelt verhalen. Stream-team laat jou je verhaal vertellen. En we brengen het dan online. Streaming of records. Kan beiden!

Wat doet Stream-Team?

Livestream
•Studio of locatie •Full-HD •Max 4 livecamera’s •Liveregie •Greenscreen •Autocue •Live-reacties socials •Foto’s, video’s en powerpoint tonen •Liveschakelingen met andere sprekers •Gebruik eigen huisstijl

Recorded stream
•Studio of locatie •Kan onbeperkt herhaald of teruggekeken worden •Autocue •Editing mogelijk •Locatie- en studio interviews •Ondertiteling of taalversies mogelijk

Webinar – Online seminar
•Informatieoverdracht •Studie •Hoorcolleges •Lessen met interactie •Autocue

Live online workshop of training
•Creativiteit •Sportinstructie •Hobby •Training bij soft- of hardware implementatie •Interactie met socials mogelijk

Livecast
•Online registratie evenement •Presentaties voor (doel)groepen

Sales & business stream
•Productpresentaties •Productvideo’s •Aandeelhoudersvergaderingen •Salestraining