Een recorded stream is in feite een vooraf opgenomen programma, dat op een bepaald tijdstip gestreamd wordt naar je doelgroep. Ten opzichte van een Live-stream heeft het voor- en nadelen. Een voordeel is de flexibiliteit. Je kunt bij ons in de studio, of op locatie rustig je stream opnemen. Je kunt stukjes over doen, je kunt het hele programma eerst zien, en eventueel met je team doorspreken, en als het helemaal goed ik kan je de stream aankondigen en streamen we de opname. Je kunt op het moment dat de clip ‘live’ gaat zelf direct de vragen beantwoorden die via de socials binnenkomen. Tot zover veel voordelen. Maar er zijn zoals gezegd ook nadelen aan een recorded stream. Je kunt niet reageren op reacties uit je publiek. Je kunt niet direct antwoord geven op een vraag, want je stream is vooraf opgenomen. En vaak mist door de wat meer ‘gepolijste’ opnamen het gevoel van urgentie. Een liveopname geeft juist door de directheid ervan het gevoel dat je er bij bent. Sterker, dat je er bij móet zijn! Het team van Stream-Team kan vanzelfsprekend met je overleggen wat de beste methode is voor jouw situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *