Als je een stream gaat plannen, en je geeft aan dat privacy erg belangrijk is, dan kan Stream-Team daar rekening mee houden. Overleg vooraf hierover met ons. Mogelijk is het dan verstandiger om de stream te versturen via een beter te beveiligen streamingdienst. Of wij adviseren misschien de stream op de eigen site van jouw organisatie te zetten, als daar de beveiliging goed ‘dichtgetimmerd’ is. Maar het is mogelijk om streams uitsluitend aan een bepaalde groet te tonen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Van een simpele oplossing als ‘ik stuur de link kort van tevoren via de mail aan mijn kijkers’, tot complexere oplossingen met bijvoorbeeld een inlog. Op de Stream-Team site kunnen we een (beveiligde) login pagina maken, met een aftelklok waarop de link getoond wordt. Een voorbeeld hiervan vind je op onze site in het inloggen-menu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *