Amsterdam All Acrylics - multiview clip

Deze clip voor Royal Talens is samengesteld uit 16 clips uit de serie van meer dan 150 ultrakorte videoclips van de Amsterdam Acrylverven. De korte individuele clipjes tonen het gebruik van deze verf. Een dotje verf op het papier, en dan met paletmes of penseel er door. Je ziet de dikte van de verf, de kleur, de soepelheid. Een kunstenaar ziet écht wat hij koopt. Video origineel in 4K60p, aangepast op klantspecificatie.

Het produceren van deze video’s is gecombineerd met de productfotografie. Daardoor kon er efficiënt en betaalbaar gewerkt worden.

Budget indicatie
2.5/5

Bij een aantal video’s wordt een budget-indicatie gegeven van 1 tot 5 sterren. Het is ook niet meer dan dat: een indicatie. Voor jouw project kun je hier een offerte of prijsindicatie aanvragen