Julia Barminova - Inspirational videos for Van Gogh watercolour paint

Van Gogh, één van de merken die gevoerd wordt door Royal Talens, heeft een prachtige collectie aquarelverven. Om deze onder de aandacht van een jong publiek te brengen ging de Russchische kunstenaar Julia Barminova amsterdam in om kunstwerken te maken die passen bij de paletten die verkocht worden. Het werden 6 video’s. Botanical colours, Shades of Nature, Links & Violets, Metallic & Interference Colours, Muted Colours, Vibrant Colours. Niet geheel toevallig ook de namen van de Quarelverf paletten.

Techniek: 2 camera locatieshoot, editing inFinal Cut Pro, Muziek rechtenvrije muziek uit de Artlist collectie.

productietijd: 2 schooldagen met 2 camera’s, 1,5 dag editing

 

Budget-indicatie
3/5

Bij een aantal video’s wordt een budget-indicatie gegeven van 1 tot 5 sterren. Het is ook niet meer dan dat: een indicatie. Voor jouw project kun je hier een offerte of prijsindicatie aanvragen