The View Camera Movement - 6 episode videotraining

Voor Cambo was het een uitdaging om duidelijk te maken waarvoor een ‘view camera’, een technische camera nu precies bedoeld is. Omdat veel fotografieopleidingen geen les meer geven in het gebruik van dit speciale type camera heeft Gerhard samen met Cambo een videotraining ontwikkeld. Het is een serie van 6 afleveringen waarin verschillende facetten van het werken met view cameras’s worden belicht. Ook de animaties werden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Misschien herken je ook Juul wel in de video’s. En de voice-over is ingesproken door Gerhard. 

De clip wordt getoond via de websites van Cambo en de internationale distributeurs, fotografie opleidingen enzovoort. 

Techniek; Diverse camera’s, Fotografie, animatie in Adobe Photoshop, editing in Final Cut Pro. Een project waarvoor een wat groter budget nodig was, omdat het niet alleen filmen, editen, tekstschrijven, animaties maken was, maar een complete cursus maken voor een internationaal publiek!

Budget-indicatie
4/5

Bij een aantal video’s wordt een budget-indicatie gegeven van 1 tot 5 sterren. Het is ook niet meer dan dat: een indicatie. Voor jouw project kun je hier een offerte of prijsindicatie aanvragen