Op 3 oktober heeft Stream-Team.nl een 4 uur durende livestream verzorgd voor de patiëntenvereniging voor mensen met een stoornis aan jet reuk-en of smaakorgaan. Extra actueel in de COVID-tijden omdat her verlies van het reukvermogen één van de soms blijvende gevolgen van een COVID-infectie is. De vereniging REUKSMAAKSTOORNIS bestaat dit jaar 20 jaar. Saskia Paulissen was de dagvoorzitter en interviewde de gasten die aanwezig waren. Vanwege de Coronamaatregelen mochten er maar 30 mensen in de zaal aanwezig zijn. Maar een flink aantal kon nu door de stream die wij live hebben gezet toch de presentaties en gesprekken meebeleven. We hebben ook een presentatie in de stream kunnen zetten van iemand die onverwacht niet aanwezig kon zijn. Al met al een erg geslaagd evenement. De opname van de livestream komt in een aantal losse clips ook online op de site van de vereniging.

De Stream-Team regietafel op de locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *