4 dagen vol workshops en creativiteit

Dat was waar de stream die wij voor Royal Talens geproduceerd en gestreamd hebben om draaide! De kijkers klampen uit de hele wereld. Het waren voornamelijk relaties van Royal Talens. In een ‘normaal’ jaar zou Talens op de Beurs Creative World in Frankfurt staan. Nu waren de relaties uitgenodigd om zich in te schrijven voor online workshops. Degenen die zich ingeschreven hadden kregen een pakket mer de benodigdheden voor de workshop thuisgestuurd. Een flinke logistieke klus, maar de moeite meer dan waard. De kijkers volgden de stream vanuirlt de hele wereld. In de livechat was te zien dat van Apeldoorn tot Sydney, en van Brazilië tot India de kijkers vertegenwoordigd waren. Stream-team.nl filmde de workshops en de aankondigingen door Saskia Paulissen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *