Nee, we geven geen trainingen. Jij wel? Dan kan Stream-Team je helpen om je 2021-trainingsprogramma te gaan streamen!

Je hebt vast al bedacht wat je wil doen met de trainingen, seminars of workshops die je dit jaar wilde gaan geven. Kun je dat nog wel doen binnen de Corona-regels? En als het kan, is het dan rendabel? En als het rendabel zou kunnen, komen je cursisten dan wel, of durven die het niet aan?

Als je jouw verhaal nú in een goede stream vertaalt, kun je al je cursisten op een veilige manier bijspijkeren. Je komt naar onze studio, geeft je training en wij maken er een prachtige stream van. Verrijkt met extra video’s of Powerpoints die we kunnen instarten, goed beeld en perfect geluid. Met meerdere camera’s die we Live kunnen schakelen.

Die stream kun je zelf of door ons laten uitzenden op het door jou gekozen tijdstip. Aan een select gezelschap die vooraf zich hebben ingeschreven, en hebben betaald of aan ‘de hele wereld’ gratis en voor niks. Je kunt ‘m zelfs later opnieuw uitzenden. Je kunt ook direct vragen beantwoorden. Kan allemaal.

En de kosten dan? Die vallen je waarschijnlijk erg mee. Vraag eens een prijsindicatie! De prijs is waarschijnlijk lager dan het huren van een cursus-locatie!

Of stuur ons hier even een berichtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *