Livestreamen kan natuurlijk via Youtube of Vimeo. Maar wat zeker ook een interessante optie is, is een stream bij je doelgroep brengen in een meeting. Een online meeting welteverstaan. Stream-Team heeft inmiddels een aantal streams geproduceerde die op die manier gestreamd zijn. We hebben programma’s gemaakt vanuit de studio, waarbij training gegeven werd op een heel prettig-persoonlijke manier. De medewerkers van de organisatie waren ingelogd, en konden reageren via de chat. Stream-Team zorgde voor het juiste beeld, waarbij we een keuze uit 3 camerastandpunten hadden, en we startten films en powerpointpresentaties in. Heel leuk om al die blije gezichten te kunnen zien. Deze manier van het afleveren van een stream leent zich vooral voor groepen tot maximaal 100 deelnemers. Dus in een bedrijf of een organisatie. Heb je een bredere doelgroep zouden we adviseren op een stream via Youtube of Vimeo ste broadcasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *